Wimpers

Altijd al perfecte wimpers willen hebben? Dat is nu mogelijk! Wij werken met verschillende wimperextensions technieken. Ben je op zoek naar een natuurlijke look met volle wimpers zonder mascara, dan zijn de One-By-One wimperextensions iets voor jou. Ben je op zoek naar een glamour look met meer volume? Kies dan voor de Russian Volume wimperextensions. Het is erg belangrijk dat je een goede salon uitzoekt die gespecialiseerd is in het plaatsen van wimperextensions. Dit omdat natuurlijke wimpers een belangrijke functie hebben, en deze dus niet beschadigd mogen worden. Hierdoor mogen de wimperextensions niet te zwaar en niet te lang geplaatst worden. Hier zorgen wij voor, en letten hier heel goed op. Bij ons ben je er zeker van dat het goed geplaatst zal worden.

Russian volume:

Russian volume is een moderne en meest populaire techniek voor wimperextensions. Volume wimperextensions is een techniek waarbij meerdere wimpers op een van je eigen wimper worden bevestigd. Je zal niet bang voor zware wimpers of “volumineuze” ogen zien. Omdat deze wimpers extreem dun zijn, is de dikte slechts 0,07 mm of minder. Standaard werk ik met 0,07 mm maar afhankelijk van de dikte en lengte van je eigen wimpers. Er zijn een paar basisoverwegingen over het onderscheiden en kiezen van rondingen die geschikt zijn voor je ogen.

Ik adviseer de klant om de juiste extension te kiezen, evenals de juiste lengte en dikte. Op deze manier is iedere set uniek en aangepast op de klant dikte en lengte. Je hoort vaak 2D, 3D, 4D etc. betekent dat 2D 2 wimpers op een echte wimper verbindt en bij 3D 3 wimpers op een echte wimper.

One by One ( Classic)

One by one ook wel “een op een” genoemd, een voor een worden deze zijden wimperextensions geplaatst op de natuurlijke wimpers. Tijdens de extensie voel je de wimperextensions niet door de lichtheid, zachtheid die wimpers brengen. Natuurlijke schoonheid is de schoonheid die elke vrouwen willen. Welke wimperextensions je ook laat zetten, laat je wimpers sterk en mooi blijven.

Lash Lift

Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers, waarbij het aanbrengen van de wimperextensions niet nodig is. Lash Lift is geschikt op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash Lift worden de wimpers omhoog gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden, om een sprekende blik te krijgen.